Help mee aan

een betere toekomst

Elke bijdrage helpt ons erfgoed te behouden, gemeenschappen te ondersteunen en de toekomstige generaties te inspireren. Samen creëren we blijvende positieve impact. Uw steun maakt het verschil.

Bedankt. U hoort snel van ons.
Oeps er ging iets niet helemaal goed. Probeer het nog eens.

Donaties

Vragen over

donaties?

Hier beantwoorden we al uw vragen over hoe u kunt bijdragen aan The Siers Foundation en hoe uw steun het verschil kan maken.

Hoe kan ik een donatie doen?

U kunt een donatie doen aan The Siers Foundation via bankoverschrijving.

Zijn mijn donaties fiscaal aftrekbaar?

We hechten grote waarde aan openheid en eerlijkheid. Het delen van onze financiële informatie en het jaarlijks openbaar maken van onze jaarrekeningen zorgen ervoor dat onze stakeholders vertrouwen hebben in onze activiteiten en beslissingen.

Waar gaat mijn gedoneerde geld
precies naartoe?

Samenwerking staat centraal in ons werk. We geloven in de kracht van partnerschappen en synergieën. Door samen te werken met andere organisaties, kunnen we onze impact vergroten en meer bereiken in de richtingvan onze missie.

Bieden jullie verschillende donatie opties
of programma’s voor sponsors aan?

We streven naar creatieve en innovatieve benaderingen om positieve veranderingen te bewerkstelligen. We moedigen het gebruik van nieuwe ideeën, technologieën en benaderingen aan om effectiever te zijn in het realiseren van onze doelstellingen.