December 8, 2023

Activiteitenkalender

Oprichting Siers Foundation

The Siers Foundation, een erfenis voor de toekomst. Onderdie titel is in 2023 the Siers Foundation opgericht. The Siers Foundation, eenerfgenaam van een lange geschiedenis dat ons familiebedrijf rijk is en eenerfgoed dat van generatie op generatie is doorgegeven. Als een familiebedrijfdat al meerdere generaties bestaat, is de stichting geïnspireerd door dezewaarden en normen, visie en toewijding van degenen die ons zijn voorgegaan.

Onze geschiedenis is doordrenkt van een diepe betrokkenheidbij onze (lokale) gemeenschap en een verlangen om een blijvende impact tecreëren. We hebben altijd met een bredere blik gekeken naar de horizon engezorgd voor de toekomstige generaties, en dat vormt nog steeds de kern vanonze missie.

Stichting The Siers Foundation heeft zich ten doel gesteldom niet alleen het heden te ondersteunen, maar ook om te investeren in eenbetere toekomst. We zijn vastbesloten om maatschappelijke, sociale en cultureleveranderingen te bevorderen die niet alleen het heden, maar ook de komendegeneraties zullen beïnvloeden.

Lancering website Siers Foundation

December 2023 was het eindelijk zover: de website van deSiers Foundation is live! Het beleid van de Stichting The Siers Foundation isgebaseerd op het realiseren van de doelstelling van de stichting door hetverstrekken van financiële middelen, goederen en/of kennis en vaardigheden aanorganisaties en instellingen van maatschappelijk, sociaal en/of culturele aard.Op onze website komt dit beleid tot leven.

Wil je meer weten over onze missie, doelstellingen enactiviteiten, evenals de manieren waarop u kunt bijdragen aan onze inspanningen?Blader dan eens rustig door onze website.

Eerste ondersteunende doelen

Voedselbank


The Siers Foundation is namens de Siers Groep maatschappelijk partner van De Voedselbanken OostTwente. Dit doen wij door een substantiële financiële bijdrage te leveren aandeze Voedselbank. Hierdoor zijn zij in staat hun cliënten, die door welkeoorzaak dan ook in een financiële noodsituatie zijn beland, wekelijks een goedgevulde boodschappenmand met voedzame en gezonde producten te overhandigen.

Stichting Hip


The Siers Foundation doneert als samenwerkingspartner jaarlijks 25.000 euroaan HiP The Family. Stichting HiP zet zich in om kinderen en jongeren dieopgroeien in verborgen armoede betere kansen te geven om hun volledigepotentieel te benutten. Door middel van begeleiding en ondersteuning bouwt HiPaan een hoopvolle toekomst waardoor zij een groter gevoel van geluk ervaren.

Vivamus sit amet orci nisi. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper felis vitae nibh consequat

Help mee aan

een betere toekomst

Laten we samen bouwen aan een betere toekomst voor de komende generaties.

Doneer