December 8, 2023

Oprichting Siers Foundation

Een erfenis voor de toekomst

The Siers Foundation, een erfenis voor de toekomst. Onder die titel is in 2023 the Siers Foundation opgericht. The Siers Foundation, een erfgenaam van een lange geschiedenis dat ons familiebedrijf rijk is en een erfgoed dat van generatie op generatie is doorgegeven. Als een familiebedrijf dat al meerdere generaties bestaat, is de stichting geïnspireerd door deze waarden en normen, visie en toewijding van degenen die ons zijn voorgegaan.

Onze geschiedenis is doordrenkt van een diepe betrokkenheid bij onze (lokale) gemeenschap en een verlangen om een blijvende impact te creëren. We hebben altijd met een bredere blik gekeken naar de horizon en gezorgd voor de toekomstige generaties, en dat vormt nog steeds de kern van onze missie.

Stichting The Siers Foundation heeft zich ten doel gesteldom niet alleen het heden te ondersteunen, maar ook om te investeren in een betere toekomst. We zijn vastbesloten om maatschappelijke, sociale en culturele veranderingen te bevorderen die niet alleen het heden, maar ook de komende generaties zullen beïnvloeden.

Vivamus sit amet orci nisi. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Curabitur ullamcorper felis vitae nibh consequat

Help mee aan

een betere toekomst

Laten we samen bouwen aan een betere toekomst voor de komende generaties.

Doneer